15 yıllık tecrübesi ile ereyon.com.tr e-ticaret platformundaki en güvenilir sitelerden biridir. Bu engin tecrübemiz ile sizlere en uygun ve en hızlı şekilde ürünleri kapınıza kadar teslim etmek için tüm gücümüzle çalışmaktayız. Sitemizde bulunan ürünler üretici garantilidir. Şu anda incelemekte olduğunuz Panasonic Kx-Tg 8521 Telesekreterli Dect Telefon resmi distribütör garantili bir üründür. Ereyon’dan satın alacağınız Panasonic ürünleri üretici firmalara bağlı yetkili teknik servisler tarafından yerinde servis hizmeti verilen ürünlerdir. Panasonic markalı ürünleri en iyi fiyatlar ile www.ereyon.com.tr‘ den satın alabilirsiniz.  

TEKNİK ÖZELLİKLERİ 

Telesekreter (49dk’ya kadar kayıt) 2.0 inç renkli ekran Tek tuşla Eco modu 200 kapasiteli telefon rehberi 6 adede kadar ahize arttırımı Arayan numara gösterme (50 kayda kadar) Işıklandırılmış tuş takımı ve Ekran polifonik melodi eller serbest görüşme gece modu gelen çağrıyı engelleme özelliği 15 saate kadar konuşma/250 saate kadar bekleme süresi tuş kilidi.

Bir cevap yazın

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*