Ofis ve Çağrı Merkezi Kulaklıkları

Kulaklık, gerek ofiste gerekse de çağrı merkezlerinde olmazsa olmaz ihtiyaçlardan biridir. İnternet üzerinden görüşme yaparken, eğitim alırken ya da ders anlatırken, oyun oynarken ya da müzik dinlerken ofiste kullanılması gerekli olan kulaklık aynı zamanda çağrı merkezlerinde çalışan kişilerin öncelikli ekipmanları arasındadır. Ofis ve çağrı merkezi kulaklıkları, tercihe göre çeşitlilik gösterir.

Gürültü Engelleyici Özellikler

Üstün Ses Teknolojisi

Dayanıklı ve Güvenilir

Mükemmel İletişim

Ergonomik Call Center Kulaklıkları

Ofis ortamındaki sesleri duymak ve aynı zamanda da kulaklıktan gelen sese hâkim olmak isteyenler tek taraflı kulaklıkları tercih edebilirler. Sadece çağrıya odaklanmak, ders çalışmak ya da oyuna konsantre olmak isteyenler için aranılan ise çift taraflı kulaklıklardır.

tm-services-one

Bilgisayara bağlaması oldukça kolay olan kulaklıklar arasında bağlantı özelliklerine göre de çeşitlilik vardır. Kablolu ve kablosuz olarak sunulan kulaklıklar arasında yapılacak olan tercih yine ihtiyaca göre belirlenir. Ofis içerisinde gezerken konuşmak isteyen ve kendine hareket alanı yaratan kişiler için kablosuz kulaklıklar tercih edilmelidir.

  • Hareket halinde konuşma imkanları.
  • Gürültü engelleme özellikleri.
  • Yüksek verimlilik ve ses kalitesi.
  • Esnek bağlantı seçenekleri.
  • Modern stil ve konfor.

Üstün ses teknolojisi ile donatılmış kulaklıklar sayesinde sesi oldukça berrak ve net bir şekilde duyabilirsiniz. Kulaklıklarda yer alan mikrofon ise yine kaliteli yapısı ise sesi net ve anlaşılır şekilde karşıya iletir.