Ses ve Video Konferans Sistemleri

Kurumların şubeleri arasında iletişimin yanı sıra müşterileri ile de görüşmesini sağlayan Ses ve Video Konferans Sistemleri, yüksek teknoloji donanımlar ile sunulan hizmetler arasındadır. Her alana uygun şekilde çeşitlendirilebilen Ses ve Video Konferans Sistemleri, kaliteli ses ve görüntü sunar.

İyileştirilmiş Görüntü Aktarımı

Yüksek Çözünürlük

İyileştirilmiş Ses Aktarımı

Kaliteli Ses

Yüksek Kalite Düşük Maliyet Görüşmeler

Kullanıcılara zamandan tasarruf da sağlayan bu sistem, düşük maliyet ve etkili iletişimi bir arada sağlar. Güçlü bağlantının kurulması ile görüntü kalitesinin üst seviyede sağlandığı konferans sistemleri, masaüstüne olduğu gibi konferans salonlarına da kurulabilir özelliktedir.

ses ve video konferans

Aynı anda birden çok bağlantı özelliği de sağlayan konferans sistemi ile çoklu görüşmeler yapılabilir ve bu görüşmeler kayıt altına alınarak daha sonra da izlenebilir.

  • Birden çok bağlantı özellikleri.
  • Kayıt alma özellikleri.
  • Kaliteli ses alımı ve aktarımı.
  • Kaliteli görüntü alımı ve aktarımı.
  • Düşük bütçeli yüksek kalite konuşma özelliği.

İsteğe bağlı ekstra mikrofon özelliğinin de sağlanabildiği konferans sistemi ile gerçekçi bir konuşma sağlamak mümkündür. Üstün görüş açısı ve optik lenslere sahip lensler ile de bağlantı kurulan kişi ya kişilere kaliteli görüntü aktarılır. Orta ve büyük ölçekteki birçok kuruluşun tercihleri arasında olan Ses ve Video Konferans Sistemleri, son teknolojik ürünlerle kurulmaktadır.