Çağrı Merkezi Çözümleri

Firma ve müşteri arasındaki iletişimi sağlayan çağrı merkezleri, şirketlere birçok fayda sağlayan sistemlerden biridir. Telefon bazlı görüşmelerin yapıldığı çağrı merkezlerinde müşterinin araması otomatik olarak cevaplanabileceği gibi doğrudan uygun olan müşteri temsilcisine de aktarılabilir.

Arama Bekletme Özellikleri

Sesli Yanıt Bekletme Sistemi

Çağrı Görüşmelerini Kayıtlama

Ses Kayıt Alma Özelliği

Çağrı Merkezlerindeki Telefon ve İletişim

Bulut sistemi üzerinden de yönetilebilecek olan çağrı merkezi çözümlerinin kullanımı da oldukça basittir. Otomatik cevaplar ile müşterilerine gerekli bilgileri aktarabilen çağrı merkezi yöntemi kullanan firmalar, personel maliyetini en aza indirirken bulut çağrı merkezi çözümlerini tercih eden firmalar ise kurulum ve donanım maliyetlerinden tasarruf sağlamaktadır.

tm-colbg-7jpg

Aynı zamanda çağrı merkezi çözümlerinde ek bir donanıma ihtiyaç duyulmadan görüşmeler kayıt altına alınabilir. Bu ses kayıtları gerektiği zaman incelenebildiği gibi arayan kişinin engellemesine de yardımı olmaktadır.

  • Çalışan sayısına göre kurulum.
  • Kablolu ve kablosuz kulaklık seçenekleri.
  • Ses Kayıt alma özellikleri.
  • Arama bekletme ve melodi dinletme.
  • Basit yönlendirme yapma seçenekleri.

Çağrı merkezlerinin ihtiyacı olan kablolu telefon kulaklıkları ve kablosuz telefon kulaklıkları bağlantı yolları ile bağlanarak rahat ve hızlı görüşme için kolay iletişim sağlayan araçlardır. Kaliteli ve uzun ömürlü olan telefon kulaklıkları ergonomiktir ve ayarlanabilir tasarımlara sahiptir.