Kablolu ve Kablosuz Telefonlar

Küçük büyük tüm işletmelerin olmazsa olmaz ekipmanlarının başında telefonlar gelir. İhtiyaca ve kullanım alanlarına göre ise çeşitli telefon seçenekleri mevcuttur. Analog ve masaüstü kablolu telefonlar, her firmanın tercih ettiği telefonlar arasındadır. Özellikle masa başında çalışan kişiler için ideal olan bu telefonlarda hoparlör sistemi olduğu gibi konferans görüşme sistemi de bulunur.

Kaliteli Alt Yapı Bağlantıları

Kesintisiz İletişim Garantisi

Uzun Süre Dayanıklı Ürünler

Uzun Ömürlü Sistemler

Telsiz Telefon Rahatlığını Yaşayın

El cihazı kablosuz telefonlar ise firmalarda tercih edilen diğer ürünler arasındadır. Ofis ya da şirket içinde sıklıkla dolaşan ve yerinde sabit olmayan kişiler için kullanışlı bir ürün olan el telefonlarının konuşma ve batarya süreleri ise modellere göre değişiklik gösterir. Güç adaptörü ile şarj edilebilen el telefonlarında ayrıca koruma özelliği olarak PIN de bulunur.

tel 2

Tünellerde, demir yollarında ve madenlerde görmeye alışkın olunan acil yardım analog telefonlar PABX, PBX ve PAX santralleri ile uyumlu telefonlardır. Bir merkeze ya sabit hat ile iletişimin kurulduğu acil yardım telefonları, hastaneler ve bazı üretim tesislerinde de yer alır.

  • İhtiyacınıza göre çözümler.
  • Şık ve kullanışlı telefon seçenekleri.
  • Kaliteli ve uzun ömürlü santral sistemleri.
  • Kullanıcı odaklı tasarlanmış kurulum ve ürünler.
  • Her koşulda kesintisiz iletişim garantisi.

İşletme şartlarına, kötü hava koşullarına ve darbelere karşı dayanıklı şekilde üretilen acil yardım telefonlarının her an çalışır şekilde olması gerektiği göz önünde bulundurularak da uzaktan arıza kontrolüne özel üretilmiş telefonlardır. Otel çalışanları ve misafirleri arasındaki diyalogları sağlayan araçlardan birisi de odalarda bulunan telefonlardır. Otel telefonları analog ve kablolu telefonlardır. Duvara monteli ya da masaüstü şeklinde üretilen otel telefonlara isteğe bağlı olarak ön yüze otel logosu uygulaması da yapılır. Telefonun özelliğine göre farklı adetlerde programlanabilir tuşların bulunduğu telefonlar ile resepsiyona, oda servisine bağlanabildiği gibi çağrı bekletme ya da sessize alma da mümkündür. Otel telefonları ahizesi aynı zamanda işitme cihazlarına uyumlu olarak da üretilir.