Gün boyu konfor. Hiçbir aramayı kaçırmayın.

Eğer günün her saati erişilebilmeniz gerekiyorsa, gün boyu kullanabileceğiniz kadar rahat bir kulaklığa ihtiyaç duyarsınız. Evolve 65e, kullanışlı ve hafif bir boyun arkası tasarıma sahiptir ve oval şekilli kulaklıkları kulağa sıkıca oturur. Bu tasarım, nerede olursanız olun ve ne yaparsanız yapın, aramalarınız ve müziğiniz için gün boyu maksimum konfor ve kullanım kolaylığı sunar.

Profesyonel ses kalitesi.

UC onaylı profesyonel kulak içi kulaklıklar. Ofisa dışı kullanım için optimize edilmiştir.

Evolve 65e, Skype Kurumsal ve UC onaylı tasarımıyla önemli aramalarınız için güvenilir bir tercihtir. Özellikle ofis dışında olduğunuz zaman üstün bir ses ve arama kalitesi sunan kulaklık, rüzgâr gürültüsü veya zayıf bağlantı gibi etkenleri dert etmenize gerek bırakmaz. USB Bluetooth adaptörü sayesinde aynı anda hem bilgisayarınızı hem de akıllı telefonunuzu bağlayabilirsiniz.

13 saat batarya ömrü

Ofis dışında profesyonel sesli iletişim. Gün boyu batarya süresi.

13 saatlik batarya süresi ile gün boyu şarjı düşünmenize gerek kalmadan, ofis dışında da verimli olmaya devam edin. İşiniz sizi nereye götürürse götürsün, kulaklığın sizi yarı yolda bırakmayacağından emin olabilirsiniz.

Sesi özelleştirin

Jabra Sound + uygulaması ile ses ayarlarınızı özelleştirin.

Jabra Sound+ uygulaması, Jabra kulaklıklarınızın mükemmel yol arkadaşıdır. Aldığınız sesi tercihlerinize göre ayarlayın, müzik ile arama deneyiminizin her zaman bulunduğunuz çevreye uygun olmasını sağlayın. Görünümü değiştirilebilen Sound+ uygulaması, duyduğunuz sesi de tercihlerinize göre ayarlayabilmenizi sağlayarak kişiselleştirilmiş bir kullanım sunar. Amazon Alexa, Siri® veya Google Assistant? gibi sesli asistanlar arasından tercih ettiğinizi seçin. * Kulaklığınız, uygulama üzerinden kaydedildiğinde etkinleşen 2 yıllık garantiye sahiptir.

Jabra tarafından geliştirilmiş hoparlörler

Müziğiniz için üstün ses kalitesi. Gerektiğinde işinize odaklanabilmenizi sağlar.

Jabra tarafından geliştirilmiş hoparlörler, müziğiniz için arzuladığınız ses kalitesini sağlar. Kulak içi tasarım ise, pasif gürültü önleyici özelliği ile çevrenizdeki gürültüleri engeller ve işinize odaklanabilmenizi sağlar. Entegre edilmiş meşgul ışığı, çevrenizdekiler için ?beni rahatsız etmeyin? anlamına gelir.

Kullandığınız platformla uyumludur

Jabra?nın tüm kulaklıkları ve mikrofonlu hoparlörleri, en iyi bilinen online sesli arama hizmetleri ile uyumludur.
Mükemmel bir ses kalitesini üstün konfor ile buluşturan ürünlerimiz, kutudan çıkarıldıkları gibi çalışır.

Jabra, önde gelen tüm  tarafından onaylıdır; ancak minimum seviyede kullanıldıklarında, tüm Jabra cihazları sadece birer ses cihazı olarak çalışır.

Bir cevap yazın

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*