Fiyat: 1699,00 KDV DAHİL(Hiç bir yerde bulamayacagınız fiyat garantisi)

Telesoft İletişim Sistemleri Alcatel-Lucent’in yetkili bayisidir

Genel bakış

Alcatel-Lucent 8379 DECT IBS, mobil çalışanları firma içinde bulundukları her yerde ulaşılabilir olmaları için hem bina içinde hem de dış mekanlarda kablosuz telefon DECT haberleşmesi için güvenilir bir altyapı oluşturur. En zorlu ortamlarda bile mükemmel ses kalitesi sunarlar. 

8379 DECTbaz istasyonu, Alcatel-Lucent İletişim Sunucularından uzman iletişim özellikleri (örneğin, isimle arama ve çoklu hat yönetimi gibi) sunmak için Alcatel-Lucent DECT el cihazlarıyla eşleşir. 

Sonuçta ortaya çıkan çözüm, küçük yada büyük tüm büyüklükteki işletmeler için düşük maliyetli kablosuz telefon santral çözümü sunar. Mükemmel ses kalitesi, KOBI ve kampüs ortamlarının yanı sıra endüstriyel veya patlamaya dayanıklı ortamlarda operasyonel basitliği ile kablosuz santral ihtiyaçlarını karşılar. 8379 uygun satınalma maliyetinin yanında mevcut kablolama altyapısını kullanarak Alcatel-Lucent santral üzerindeki UAI dijital kart bağlantısı ile kolayca devreye alınır ve merkezi olarak Alcatel Lucent OXO Connect, OmniPCX Enterprise OXE iletişim sunucuları tarafından yönetilir.

Bir cevap yazın

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*