Sennheiser SC 230 USB MS II Kablolu Çağrı Merkezi Kulaklığı

Microsoft Skype for Business sertifikalı bir kulaklık mı arıyorsunuz? Tek taraflı bir kulaklık olan Sennheiser SC 230 USB MS II tam size göre.

Sennheiser SC 230 USB MS II Kablolu Çağrı Merkezi Kulaklığı

SENNHEİSER SC 230 USB MS II konfor güvenlik ve dayanıklılığı bir arada sunar.Tek taraflı çağrı kontrol özellikli modeli olan SC 230 Usb Ms, özel tasarlanmış alüminyum yapısı, hafif konforlu tacı ile performans ve konforundan taviz vermeden hizmet verebilir.

SENNHEİSER SC 230 USB MS II İçerdiği Çağrı Kontrol Ünitesi İle tanınmış birçok tümleşik iletişim Platformu ile uyumlu çalışmaktadır.Çağrı Kontrolü, ses kontrolü, mikrofonu kapatma özelliği ile Sennheiser SC 230 USB’i kolayca kullanma imkanı sunar.Ekonomik bir çözüm olan SC 230 USB MS II ile Skype for Business çağrılarını tek bir noktadan yönetebilirsiniz.

Sennheiser SC 230, çağrı merkezlerinde ve ofislerde Sennheiser kalitesi arayan profesyoneller için tasarlanmış ekonomik tek taraflı kulaklıktır. Metal takviyeli kafa bantları ve çok yönlü sağlam ve dayanıklı tasarımı ile bu kulaklıklar uzun ömürlü olacak şekilde üretildi. Çağrı merkezlerinde denenmiş dayanıklılığının yanı sıra SC 230, Sennheiser’a özel CircleFlex® çift küresel mafsalı ile tam uyum ve benzersiz konfor, gürültü filtreleme özellikli mikrofon, ve yüksek profilli tacı ile kullanm konforunu bir üst noktaya taşıyor

Paket içeriği

• SC 230 USB MS II

• Akustik sünger kulak yastıkları, çıkarılabilir suni deri klıf ile birlikte

• Çağrı kontrol ünitesi için manyetik tutucu

• Saklama çantası

• Yaka klipsi

TEKNİK ÖZELLİKLER

Bağlantı

USB

Mikrofon tipi

Gürültü filtreleme

Renk

Siyah

Kullanım şekli

Taçlı

Call Control Özelliği

Var

Hoparlör frekans aralığı

50 Hz – 18 kHz

Mikrofon frekans aralığı

150 Hz – 6.800 Hz

Bir cevap yazın

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*